Actualitat Notícies

La digitalització arriba els comerços de Paiporta
MAR 2023

L'ajuntament de Paiporta posa a la disposició dels comerços i petites i mitjanes empreses un servei de suport a la digitalització, transformació tecnològica i cerca de fons europeus.

Principals beneficis de digitalitzar el teu negoci

Establir una connexió amb els clients: En intensificar aquesta connexió es poden obtenir detalls que donaran peu a altres oportunitats de negoci. Així mateix, també millora la comunicació amb altres empreses col·laboradores. Això comporta una millora de l'experiència dels teus clients. Per exemple, a través de la xarxes socials es pot mantenir un tracte més directa i fer tasques d'atenció al client al mateix temps que donem a conèixer el dia a dia del nostre negoci. Això transmet confiança als clients.
Incrementa l'efectivitat: si instal·lem una botiga en línia en el nostre comerç, els clients podran comprar les 24 hores del dia. A més, gràcies a la digitalització dels processos, es gestionarà millor el temps i els recursos. També augmentarà el temps de resposta a problemes i solucions.
Millora la teua imatge i augmenta el volum de negoci: tenir una bona reputació en línia fa que els clients valoren positivament la marca, els fideliza i a més li dona un valor afegit a l'empresa. Obrir les portes a internet també significa multiplicar la quantitat de clients potencials, i per tant, un augment dels beneficis.

L'Ajuntament de Paiporta a **através de la contractació de personal expert en finançament europeu i juntament amb professionals del taller d'ocupació  'IMPULSA', posa a la disposició dels comerços de Paiporta un servei gratuït d'assessorament i posada en marxa del kit digital i activació de les micro- web de tots els comerços de Paiporta. 

En breu aquest personal visitarà el teu comerç per a assessorar-te d'aquestes subvencions europees i activar les micro-web del portal del comerciants.

Per tot això, si tens un xicotet negoci i estàs interessat a digitalitzar-ho o tens algun dubte, contacta amb nosaltres **GVANEXT: 963972474.

Level AA conformance,W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Ajuntament de Paiporta - Conselleria d'Innovació, Industria, Comerç i Turisme