Saludo desde la alcaldía

Iniciem aquesta nova etapa en l'Ajuntament de Paiporta, conscients del gran repte que significa en aquests moments de crisi i dificultats econòmiques, liderar un projecte de desenvolupament local capaç de generar riquesa i ocupació.

Estem convençuts que el comerç és un element clau en el desenvolupament del nostre poble i creiem fermament en el seu futur i en la necessitat d'afavorir el seu creixement, impulsant, per a açò, processos de participació de tots els agents implicats, així com noves estratègies comercials.

El comerç ha de seguir mantenint la seua essència i les seues principals virtuts, com són la proximitat i l'atenció personalitzada, però també ha de saber innovar i aprofitar-se de les noves formes de comunicació i de les noves tecnologies. Per açò, des d'aquest portal us donem la benvinguda i desitgem que aquesta eina supose una millora per a la promoció del sector comercial i contribuïsca a difondre quants projectes i iniciatives s'impulsen des de l'Ajuntament, associació de comerç o altres agents implicats.

Esperem que siga del seu grat i acceptarem qualsevol suggeriment que ens permeta seguir millorant.

Una salutació

Isabel Martí Gómez

Nuestros servicios

banner atractividad comercial banner via plan banner encerta

Actualidad Noticias

Calendario comercial

Evento comercial
Festivo hábil para la práctica comercial
© 2015 - Ajuntament de Paiporta - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo