La agencia AFIC >> Saludos desde la alcaldía

Iniciem aquesta nova etapa en l'Ajuntament de Paiporta, conscients del gran repte que significa en aquests moments de crisi i dificultats econòmiques, liderar un projecte de desenvolupament local capaç de generar riquesa i ocupació.

Estem convençuts que el comerç és un element clau en el desenvolupament del nostre poble i creiem fermament en el seu futur i en la necessitat d'afavorir el seu creixement, impulsant, per a açò, processos de participació de tots els agents implicats, així com noves estratègies comercials.

El comerç ha de seguir mantenint la seua essència i les seues principals virtuts, com són la proximitat i l'atenció personalitzada, però també ha de saber innovar i aprofitar-se de les noves formes de comunicació i de les noves tecnologies. Per açò, des d'aquest portal us donem la benvinguda i desitgem que aquesta eina supose una millora per a la promoció del sector comercial i contribuïsca a difondre quants projectes i iniciatives s'impulsen des de l'Ajuntament, associació de comerç o altres agents implicats.

Esperem que siga del seu grat i acceptarem qualsevol suggeriment que ens permeta seguir millorant.

Una salutació

Isabel Martí Gómez

© 2021 - Ajuntament de Paiporta - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo